Jossain kaukana
hohtaa
satumainen valo
joka vetää puoleensa
tuo mieleen
ilon ihanan
ja valo tuo
voi sinua johdattaa
koko tämän
hauraan elämän
juuri sinne
minne mielesi halajaa
ja taas tänään
satumainen valo
hohtaa
aamuviiteen
hyvin vielä ehdit
Iloon ihanaan
Selite:
Nyt ei kyllä janota..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi