Selittämätöntä levottomuutta
Levottomat jalat
Ajatukset sinkoilevat sinne tänne
Tuskainen olo
Maa polttaa jalkojen alla
Mikään ei huvita, mutta silti haluais tehdä jotain
Ei vaan keksi mitenkään, että mitä
Sängyssä pyörii kuin hyrrä
Tekisi mieli huutaa
Tuntuu kuin olisi tulossa hulluksi
Siinä vaiheessa tarkistetaan
Ja aina huomataan sama totuus
Seuraavana yönä on täysikuu
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi