keväällä kun joki lähestyy mertaan
nousevat hiekasta tienviitat
nimensä vuosia sitten kirjoitetut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
keväällä kun joki lähestyy mertaan
nousevat hiekasta tienviitat
nimensä vuosia sitten kirjoitetut
Kommentit
Tosi Hieno.
Kaunis, hieno runo.
Sivut