kanssasi
olen
sydämen ymmärrys ja
mielen rakkaudella
hallitseva valta,
majatalossa toisilleen
tarinoita kertovat
uupuneet ystävät
ei pahuutta pakoilevat,
vaan armolla asiansa
puolesta taistelevat
ja kauneus lehahtaa
ikkunasta sisään,
istahtaa viereemme,
lepuuttaa hetken
väsyneitä siipiään
ripaus rakastavaisten iholta
kulaus katharsiksesta
päänsä painaa
väsynyt matkalainen,
silmänsä sulkee
toivon tuoja
lepää, lepää
sylissämme Ystävä
sinulla on
vielä matkaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi