kevään pariton lintu
syksyn viimeinen lehti
se minä olen
vaikka peittäisit minut kaikella maailman rakkaudella
se minä vain olen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kevään pariton lintu
syksyn viimeinen lehti
se minä olen
vaikka peittäisit minut kaikella maailman rakkaudella
se minä vain olen
Kommentit
Vau miten hienosti piirrety. pala kurkussa.
lintu ja lehti
Hieno runo, täynnä tunnetta.
Hyvin kuvasit tunteesi. Sydämen yksinäisyys ei poistu aina rakkaudenkaan avulla.
Vapaana syntynyt.
Vapaana vaeltaa,
silti rakastaa.
Sivut