kylmänä pakkasyönä
kun enkelien silmät
loistavat,
minä valaisen
sinun ihosi ikiaikaisen
ihailen pyöreitä muotojasi,
uurteisen kauneutesi
sylissä lepään
hetken kietoutuvat
vuorovetemme,
rakastavat toisiaan
pimeys ja valkeus
älä sure,
sinä lepäät minun
loputtomassa rakkaudessani Luna
sillä et voi koskaan
olla niin kaukana
että olisit
poissa minusta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo kuulle
Tän kerronta toimii, liidättää mukanaan luo mystisen pallon..
Sivut