suunnitelmien, yritysten
pauhaavassa tyrskyssä
sanaa ja järkeä
sinä haet
ja jossain kuiskaa
maailman
vaiteliaisuus ja rauha
tiedätkö, koskaan
et kiinni saa tätä
villinkaunista järjettömyyttä
vaikka kuinka juokset,
äänesi käheäksi
maailmaa yrittää
ymmärrät
istu kanssani,
istu alas ja ihmettele
kuinka kaunis
on näytelmä,
jossa ei tarvitse
todistaa mitään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi