sirkustaiteilija
minä olen
jalkoihinsa kompastuva
pullea klovni,
siro trapetsitaiteilija
joka joskus päästää
oikealla hetkellä irti,
ottaa oikealla kiinni
ja kun teltan
viimeiset värivalot sammuvat,
leijailee pois tuoksu hattaran,
nauru lasten
tipahtaa poskelle
kyynel taiteilijan
Ilosta.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi