viherrys
niin hento,
niin voimakas
joka pimeyden jälkeen
sydämestäsi pilkistää
sinä
sammakonpoikasen loikka lammessa
Ryövärin tyttären keväthuuto
sinun poskellasi
sammal ja silmut
yhdessä nauravat
kuinka melkein viisas
olit jo silloin
olet jo nyt
kuinka
kauniin vihreä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Olet saanut tekstiisi todella herkän otteen tarttumaan.. Upea
Kaunista
Tämä runo menee suoraan vanhenevan naisen sydämeen; niin kauniin vihreä.
Sivut