minä ja sydämeni
Kuuvuoren laella
istuvat
tämän kaupungin
sylissä sykkivä
onnettomuus ja onni
vain kaukaista
huminaa
Tuomiokirkko tanssii
sinipunaisessa illassa,
kivisillä lanteillaan
unohdus ja toive
sydän tarjoaa
ja minä otan
tälle kaupungille
sinulle sydämeni
ja kuuntelen
huminaani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi