aatoksen
palosta
tähtien
valosta
kosketuksesta
syvästä
mielestä
hyvästä
sytytän
liekin
sydämeen,
mieleen
roihuksi
tähän pimeään
talveen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
aatoksen
palosta
tähtien
valosta
kosketuksesta
syvästä
mielestä
hyvästä
sytytän
liekin
sydämeen,
mieleen
roihuksi
tähän pimeään
talveen
Kommentit
kaunis riimittely
Sivut