kirja
auki samasta kohtaa
kahdenkymmenen vuoden ajan
päällä kirjan
hennot kädet
käsissään aika
pyristelevä
vangittu
lintu
pionin kukka,
flamingon punainen
pienissä käsissään
ja ne kysyvät
lääkärit
läheiset
miksi ei lue
miksi ei jatka kirjaa
omaa tarinaansa
mykkä nainen
jos putoaisi kukka
särkyisi kuva
vapautuisi vangittu hetki
eivät he ymmärrä
minähän luen
minähän puhun
tämä on
minun
tarinani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi