smaragdin vihreä
rakkauden punaan kietoutui
eikä niitä erottanut
oli vihersokeutta tai ei
aamu-aurinkosi silmäniskut
mustan yösi käärivät oranssiksi toiveeksi
kun värisi sinussa yhdistyivät
ei siitä ruskeaa tullut
sinisyyttä sielussasi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi