tykinsuusta tunteesi ammut
rakkauden
vihan
surunkin
jokainen kerta
ennen osumaa
kuvittelen
niiden keveästi minut kohtaavan
pieniksi karvakeriksi
jalkojeni juureen kehräämään
jokainen kerta
sinä lävistät minut
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi