haurastuneet hammasrattaat
ruostuneet riekaleet
kevät vihreillä silkkihansikkaillaan
käyttökelvotonta elvyttää
irrottaa kivettyneet kohdat pehmeillä pinseteillään
asentaa uuden puistonpenkin ajatukselleni sinusta
sieluni maisemassa viivähtää
ei uudenveroiseksi sydäntä
syvistä vesistä viilentynyttä
laavavirroistasi lepoonsa liekehtinyttä
toimintakykyiseksi ehkä kuitenkin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi