arvostelijat
nälkäisiä linnun suitaan aukovat
juoruilijat
elefantin korviaan heiluttavat
ymmärtäjät
sielujensa sisarpedin aina meille tarjoavat
paineiden alla
kuihdumme
karaistumme
haihdumme hiilipölyksi
tiivistymme timanteiksi
kultaseni
me päätämme sen itse
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Totta joka sana.Hyvä runo.
Viisas ja syvämieteinen runo!
Syväluotaavaa elon pohdintaa kaunokielin. Aitoa runoutta! Lisää tällaista. Kiitos...
Mukava runo.
Timanteiksi muuttuminen arvokasta.
kun vain paineet riittäisi siihen.
Tykkäsin.
Sivut