et koskaan kysynyt
miksi en laula
taistele pesäpuista, puolisoista
et koskaan kysynyt miksi viihdyn
olkapäällä sokean naisen
miksi lehahdan parvesta
ihan hiljaa
ja kun varjoni oli liian painava
kannoit kotiisi kivisen linnun
talletit holviisi eletyt siivet
et ikkunaa sulkenut
vaikka et tiennyt
lennänkö pois
vai luoksesi jään
huomenna ystäväni,
huomenna kun heräät
laulan syliisi ymmärryksesi
kauneimman laulun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lohdullinen
pidin todella paljon
Sivut