tiesin ne kaikki
uhrautuvan
salatun
omistavan
valheellisen
tasa-arvoisen
väkivaltaisen
vapauttavan
himoitsevan
sisarellisen
sokean
eikä Miksukaan enää voi auttaa
Wittenbergin yliopistoon toukokuuhun 1550
on minulle liian pitkä matka
tälle rakkaudelle
en löydä nimeä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi