aikaa ei ole
elämä
yksi ikuisesti jatkuva hetki
Selite:
Töissä juttelin kahden ihmisen kanssa siitä, millaista olisi, jos aikaa ei mitattaisi ollenkaan. Keskustelun jälkeen menin työhuoneeseeni ja kello tippui seinältä. Spooky or what?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi