anna surusi lipua satamasi ohi ilosta ankkuri sydämeesi Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.5.2013 0:00 3f521a518aabacceb7795196534d14d5 Olipas hyvä kolmisäkeinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.5.2013 0:00 Kuurankukka Kaunis runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.5.2013 0:00 merenaalto Ihana ajatus, hienosti runoksi kirjoitettuna. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Olipas hyvä kolmisäkeinen.
Kaunis runo.
Ihana ajatus, hienosti runoksi kirjoitettuna.
Sivut