Odotin sinua kotiin
pysyit vain poissa
niin kuin
menetetty ihminen
Et ollut kanssani tänään
menet huomennakin jonnekin
et siis silloinkaan ole kanssani
Sinua niin
kaivataan muualla
he tarvitsevat
minä en
En tarvitse
olen kotona
ja kaikki
eläimet seuranani
Miksi sinua kaipaisin ole muualla
kun olet niin tärkeä, et minulle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Eräät saattavat ottaa etäisyyttä jopa ilman syytä.
olen kokenut samaa
kiitos todella vaikuttavasta
runostasi
Turhautunut, kaipaava runo
Turhautuminen ja aavistus katkeruutta sanoissa, vaikuttavaa kerrontaa
Sivut