Muistin kotini
muistot kaukaa
tuntui kuin ne äsken
olivat olleet tässä
Enkö vain pääse
irti siitä tunteesta
kuinka elin pelkoni
En ollut mitään
vain joku rääpäle
täällä maailmassa
Koskettaa niin
syvältä tunne
tänään taistelen
katkeruutta vastaan
Tunnen suuren
rakkauden sydämessäni
löysin ehkä palasen itseäni
Annoin anteeksi pahan oloni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Noin kulkee tie selviytymiseen, hieno runo
Herkkä, haikeakin runo
Rakkaus (myös itseen) on hyvin kantava voima!
Tahto anteeksiantoon on viimekädessä se toimija, joka saa hyviä voimia liikkeelle pahaa vastaan. Hieno runo!
Sivut