Etsin totuutta sydämeeni,
katsoin merta ja aurinkoa.
Tunsin tuulen kasvoillani,
kuin rakastetun hyväilyn.
Olin yhtä meren kanssa,
tunsin sen turvallisuuden.
Pyynnön, ole yhtä, nauti tästä
hetkestä, ole turvallisesti sylissäni.
Olen sinulle kaikkesi, sielusi on
meri, joka hyväilee, tunnet yhteyden.
Meren huumaavan kosketuksen,
tuoksun, pumpulin pehmeän syleilyn.
Selite:
kirjoitettu laivamatkalla 22.8 2004 kännykkäruno
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea tunnelma runossasi!
Kaunis on sydämesi meri,kuin huokaus rakastetulle!Ihania kielikuvia täynnä!
Kaunista meren aaltoilua mielessä!
Sivut