Kuuletko kuinka
ihoni huutaa
kaipuun tuskaa
ja kuolemaa.
Rakasta minut
kuumaan uneen,
rakasta yöhön
hehkuvaan.
Sulata minut
sielusi syvyyksiin,
valuta vartalosi
kaareen.
Herätä sieluni
yöhön uuteen,
herätä aamuun
nousevaan.
Ota minut!
Selite:
Voihan sitä ainakin haaveilla...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä oli ihana runo,mitäpä tässä muuta osaa enää sanoa.
Huh, kuumaa tunnetta!!
Tässä on hehkuvan kuumaa tunnetta. *Kiitos!!
tämä runo tuntuu iholla asti <3
haaveilla saa kyllä joskus,kuumana hehkuu runosi,ja hyvä niin näin syksyisellä kylmillä illoilla,kaunista lukemista
Tämä runo hehkuu ihmisen ikävää, suorastaan huutaa sen ilmoille. Vahva teksti.
ota ja omista.....hmmm.....
Tämä olikin aivan upeata. HYVÄ!!!! Kerrankin mies uskaltaa sanoa tämän saman suoraan, mistä me naiset haastelemme hyvin usein. Aivan fantastinen runo!!!!
Vau !
Huimaavan upeaa ja vahvaa runoutta.
Tässä on sellaista hehkua ja ilotulitusta toiveineen - että lukijan nahka on jälleen paljon elastisempi ja mielikuville runosta syntyville - hymyilevä :)
Runon ulkoasu on selkeä ja soljuu hyvin.
Herkku luettavaa, aikuiseen makuuni.
Sivut