Kirjoita minulle taivaasta runo.
Sieltä missä tuuli keinuttaa
tummia hauraita hiuksiani
ja pilvet hyväilevät ihoni
silkinpehmeää pintaa.
Kerro minulle taivaasta taru.
Sieltä missä auringon säteistä
virtaa elämän kultaa
ja vapaat sielut lentävät
valkoisen kyyhkyn siivin
päälle sateenkaaren.
Herätä minut hiljaa unestani
yön kuiskatessa korvaani
nuo sanat kahleista vapauttavat.
On tullut vihdoin aika minun
nyt näkymättömänä tomuna leijailla
päällä vetten, päällä maan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hellästi koskettaa lukijan sydäntä,
kietoo lämpimään tunteeseen ja
antaa toivon jostakin kaukaisesta,
ihanasta :o) Pajutar *kiittää*
Kaunista luettavaa ja koskettavan herkkää..onneksi vielä joku kuitenkin pitää sinua täällä kiinni ettet ihan meiltä faneiltasi karkaa:-)))))
Voin tuntea nämä sanat itsessäni...
Kaunis runo, jota kaunis fontti kehystää.
herkkä ja kaunis...
Herkkää ja koskettavaa. Todella upea tunnelma vaikkakin surullisen sävyinen. Herkkää tulkintaa jälleen.
Herkän Vahva runo, jonka sanoma yltää syvälle.
*On tullut vihdoin aika minun
nyt näkymättömänä tomuna leijailla
päällä vetten, päällä maan. *
Täyteläistä syvällisyyttä, upeaa tunnelmaa.
Tunteikas tulkinta on runosi! kaunista ja hyvin koskettavaa on runosi herkkä liito sanoillasi. täytyy sanoa että oli todella upeasti tehty runo. Hyvä!!!!-----------------------------------10½ :))
Niin herkkää ja koskettavaa, oikein kaunis runo, pidän : )
surullisen koskettavasti sanailet ...
Hyvin, hyvin kauniisti tässä runossasi "luojan käsi koskettaa".
Upea, koskettava runo. Tähän hetkeen sopiva..meni syvälle sisimpään ja sai lukemaan yhä uudestaan.
Sivut