Kun yö hiipii hiljaa
pimeään huoneeseemme.
Minä tulen
ja kuljen ihollasi
pieninä kimaltavina pisaroina.
Hitaasti kosketan käsilläni
vartalosi jokaista
koskematonta kaarta.
Sormillani vaellan
salaisuuksiesi syvyyksiin
ja huulillani kosketan
ihosi pehmeää nukkaa.
Huokauksien tahtiin
revontulet maalaavat taivaan
väreillä kuuman rakkauden.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi