Taivas päälläni hiljaa aukenee,
kun hämärä sulkee sydämeni
yöhön pimeään.
Tunnetko,
kuinka ajatukseni tyhjää lyö,
vaikka taivas punaisella hehkullaan
maalaa lämpimät värit
kylmenevään yöhön.
Eivät tähdenlennot enää
piirrä sieluuni kauniita unelmia
päälle taivaankaaren.
Vielä hetken jaksan
väsynyttä matkaani kulkea,
päällä tämän kauniin maan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi