Kosteilla ihoillamme kimaltaa
kuun kultaisia pisaroita.
Siinä kauniissa hetkessä,
taivas maalaa revontulillaan
punaista taulua rakkaudesta.
Kaksi raukeaa sydäntä
tiukasti vastakkain
väreilevän valomeren alla.
Ei sanoja enää tarvita,
vain suudelma
ja yö syliimme nukahtaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi