Minä nousen pilvien päälle,
taivaankannelle nyt kulkemaan.
Tahdon luokse lämpimän auringon,
viereen kuohuvan meren nukkumaan.
Sinun sylissäsi hiljaa sydämeni huokaa
ja rakkautta huojuu sydämeni puut.
Ole luonani siellä nyt enkeli pieni,
että siipies suojassa turvassa matkata saan.
Selite:
Hetkeksi häviän päälle pilvien....
Lissabon kutsuu luokseen. :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi