Illan sinisessä hetkessä
on pieni ripaus
hämärän taikaa.
Valkoiset lumihiutaleet
leijailevat hiljaa poskilleni
kuin tuuleen puhalletut
kosteat suudelmat.
Jokainen kosketus ihollani,
tuulen hiljainen
hipaisu hiuksissani
tuo minulle
rakkauden sanomaa
taivaan tuulien luota.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kivasti leijailee sanoma, onneksi ei räntää ;)) Z*
Käytät todella kauniisti luontoon liittyviä vertauskuvia. Lumihiutaleet kuin suudelmia : ) Valloittavan ihana runo !
Sieltä jostakin ... poskelle leijaileva lumihiutale,
se on "häneltä" tänne lähetetty, rakkaudella leijaillut.
Ihana, ihana - puhtaan valkea rakkausruno!
Kaunis ja herkkä runo
Kaunista ja herkkää tunnelmaa, rakkaus on onni
Kaunista pehmeää kaipausta
onneksi ihmisellä on taito muistaa
ja kuvitella kosketus iholla...
Upea runo! :)
Osaat tulkita tuntojasi
todella kauniisti ja
samalla niin herkän haikeasti.
sait kyyneleet aikaan ,kaunista
Herkkää kosketuksen kauneutta...
luonnon voimat muistuttaa.
kaunista,kaunista,kaunista..
Suloinen tunnelma! Hieno ajatus/kokemus!
Nyt on sinisten hetkien aikaa, jossa jokaisessa tuokiossa on kaunista taikaa. Kosketusten, hipaisujen, muistojen ja taivaan tuulten tuomien tuntemusten soman lämmintä sanomaa, kaiken kylmyyden keskellä. Tästäkin runostasi pidän, sillä tämä on kaunis ja koskettavan pehmeä!
Kaunista. Tämän aistii, näkee ja tuntee. Sinisessä hämärässä viipyillen. Lumenvalossa hetki talvinen.
Utuisen Kaunista... Herkkää.
Fontti tukee hienosti runosi tunnelmaa.
Pidin jälleen, Paljon.
Sivut