Kutsuitko nyt minua?
Odota vähän,
olen pian valmis lähtemään.
Laitan vain tämä kirjan
takaisin hyllyyn.
Se jäi kesken, vaille
loppuratkaisua.
Lähtiessäni jätän tuleville
oven valmiiksi raolleen.
Tulkaa vain tänne
ja olkaa kuin kotonanne!
Jääkaapissa on ruokaa.
Se joka sieltä
viimeisenä lähtee,
sammuttakoon valot
ja lukitkoon oven,
jos siihen on vielä tarvetta.
Maailma tukehtuu hitaasti.
Vähin erin köysi kiristyy
sen ympärillä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ennemmin tai myöhemmin
eipä taida auttaa herneen
kasvattaminen ja pakeneminen sitä pitkin
kuin sadussa ikään
Sivut