joka ei vajene
juomalla
kuin aika
- kuolevalla,
vai oliko se kuolettamalla,
ota siitä nyt selvää,
jos istuu paradoksin kanssa
pelipöydässä,
ja voittaakseen
aikaa
se tahtoo hävitä
poistua seurasta
vähin äänin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut