(Prologi)
On tunnustettava:
en minä musiikkia ymmärrä,
jotain se sanoo,
mutta en ymmärrä.
Toivottavasti se ymmärtää minua,
edes vähän paremmin.
(Sävelnäkymä)
Päivä aukeni,
lintu lauloi,
äänihuuli värähteli,
ymmärrän:
kuusesta viulu,
vaskesta torvi,
nahkasta rumpu,
raudasta kilkatin,
ne äänet ovat puhetta,
jota ei voi käsittää,
ne kiertävät
salaa sisään käytävään.
Vasara lyö, alasin vastaa,
ja tärykalvo väräjää,
sydän vastaanottaa,
veri lämpimänä kiertää.
(Epilogi)
Voiman ääni
ja äänen armo:
elämä kaikkinensa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Soittimet rakentavat elämän sävelen ;)
Hienosti soi, vaikka runon nimi antaa
ymmärtää jotain muuta. Upea orkesteri!
Sivut