Koskaan
en ole ollut yksinäisempi
kuin katsoessani ystäviäni
jotka ovat löytäneet itselleen kumppanin
En tunne kateutta
vain kaipausta
Olen täydellinen
minusta ei puutu mitään
Olen surullinen
minä haluan enemmän
Ei riitä
että minä olen ehjä
Valehtelin
olen minä hieman kateellinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rehellisyytesi ravistelee lukijaa, ja kaipaus ja "kateus" on sallittua - unelmointi on osa elämää ja onnellisuuteen saa pyrkiä!
Onnellista juhlapäivää sinulle!
Sivut