Pienenä poikana
sitä jännitti niin paljon
kun tiesi
"Isi tulee pian!"
Isi matkusti paljon
auttoi ihmisiä
ja teki paljon hyvää
Isillä oli kova työ
mikä vei paljon aikaa
ja monesti hän olikin uupunut
mutta aina hän jaksoi sen verran
että kysyi minulta kuulumisia
ja halasi
Ja illalla oli kiva kiivetä isin syliin
ja katsoa uutisia
Ja silloin kun nukahti
niin hän kantoi sänkyyn, peitteli
antoi pusun otsalle
ja sanoi
"Nuku hyvin, rakas lapseni"
Ja kun isi oli kotona
oli lämmin nukkua
Selite:
Isit on parhaita.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aivan ihana runo!
Sivut