Kuuntelin kaikua
mikä jäi sydämeeni
kun sinä lähdit
Hetken se soi
rakkauden sinfonia
nyt jo taantunut juopuneen lauluksi
Eikä tästä darrasta ole pakokeinoa
eikä parannus ole saavutettavissa
sillä se hyvä
mikä minussa oli
lähti kanssasi
Selite:
Kyllä tähän meni melkein minuutti kirjottaa. Melkest.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tajunnan virtaan kannattaa kirjoittaa.
hyvää tulee
Sivut