Jäin hetkeksi odottamaan
busseja tulee aina toisiakin
Sinä tulit taas hieman myöhässä
ja jäit odottamaan seuraavaa
ja niin minäkin
Sinä tuoksuit keväältä
tämän syksyn keskellä
ja hiuksesi olivat kastanjoita
Minä toivoin sadetta
olisin voinut tarjota sinulle suojaa
mutta tällä pysäkillä oli katos
Puhelin soi
ei minulle
vastasit ja hymyilit
Naurusi sai enkelit itkemään
Minä kuuntelin ääntäsi
enkä enää kuullut sanojasi
Nousit bussiin
ja minä jäin odottamaan seuraavaa
Niitä kulkee aika usein
Selite:
Rutiini luo turvaa, mutta myös pelkoa sen menettämisestä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi