Tiedät, miten inhoan työpalavereja
paljon puhetta, vähän asiaa
Minä yleensä selaan kalenteria
tai pelaan matopeliä
Tällä kerralla kävin läpi lompakkoani
ja löysin kuvasi sieltä
Sinulla oli viettelevin ilmeesi kasvoillasi
ja minä pystyin haistamaan
miltä tuoksuit sinä kesäpäivänä mökillä
Kokous päättyi
ja minä lähdin kotiin
Meidän kotiimme.
Selite:
Näinkin voisi käydä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ajatuksia herättävä hieno.
kerronta on hyvää. kokonaisuus
kasassa
Sivut