Joillekin se tapahtuu nopeammin
kuin toisille
mutta jossain vaiheessa
joskus ihan alkutaipaleella
toisinaan ehtoopuolella
ja sillä välillä on monille näin käynyt
He katsovat toisiaan
ties monettako kertaa
mutta nyt ensikertaa
he näkevät toisensa
ja tuntevat toistensa sielut
sielussaan
Sydämet yhtyvät
ja sulautuvat toisiinsa
kuin amalgaami
Yhtä lihaa
yhtä sydämen lyöntiä
Ajasta ikuisuuteen.
Selite:
Elfquest-saaga toimi inspiraationa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi