Miljardit tähdet piirtävät taivaalle kuvia
ja kautta aikojen
ovat ihmiset löytäneet suunnan elämälleen
tähdistä
Tähdissä on Jumalan käden jälki
ja ihmisen kaipaus olla taas Hänen kanssaan
Tähdissä on lukematon määrä kuvia
mutta kaunein niistä on se
missä me rakastelemme iäisyydessä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi