Kun puhut vaikenevat linnut
kateudesta
Sinä puhut minulle
niin avoimesti itsesi paljastat
Kun laulat yhdyn lauluun
rohkeasti
Sinä annat voimia
niin vapaasti itsestäsi jaat
Kun kosketat pelkällä katseella
niin helposti
Sinä teit orjan
minusta ylpeän palvelijan
Kun rakastat mitään pyytämättä
täydellisesti
Sinä minut vapautit
niin paljon Sinua rakastan
Selite:
Taivaallisen Isän rakkaus on jotain ihmeellistä. Toki tän voi tulkita myös romanttisesti, mutta itse oon huomannut että joka päivä saa uudestaan rakastua Jumalaan.
Se tekee maailmasta hieman paremman paikan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuo on totta ja se on tosi mahtavaa että Jumalakin rakastaa meitä.. siis sun kirjottamat runot on tosi selkeitä ja koskettavia..:)
Sivut