Aurinkon tilasin meidän elämään paistamaan
Peittäköön sen loisto kerran tän synkänkin maan
Vaikka kaikki meistä käy kohti kuolemaa
Loistaa meidän sydämet kuin sata salamaa
Tästä lyhyestä ajasta tääl nautitaan
Toinen toistamme aina kunnioitetaan
Pimeät sydämmet eestämme lakaistaan
Ei saa koskaan joutua niiden valtaan
On julmaa, jos itseään vain vihaa
Tavalla sillä luot vain ympärilles pahaa
Anna itsellesi mahdollisuus elää
ja tunne kuinka sydämesi se kultaa
Aika kerran, kun sunkin päälle luodaan kasa multaa..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut