Minun aikani on tässä ja nyt
En ole enää se lapsi eksynyt
Kuulette ääneni susien yössä
On sydämeni unohdettujen työssä
Minulla on aikaa eksyneille
johdan heidät oikeille teille
Nostan heidät hetkessä kunniaan
Alla taivaan lapsen armiaan
En anna enää sorrettuja polkea
Heidän aikansa nyt johdossa kulkea
Heidän särkyneet unelmat nouskoon uudestaan
Etsin tarkoitustani läpi vuosien
Menin monesti ohi kauniiden hetkien
Jolloin oli mahdollisuus rakastaa
Jos oisin tarttunut niin olis ollu nastaa
Etsin tarkoitustani läpi vuosien
Läpi noiden öisten retkien
Jolloin kaikki oli mustaa
Silloinkin kun ratsastin Unkarin pustaa
Mutta tänään nousemme yhdessä korkeuksiin
Yllämme taivaan kotkan pesiin
Siipemme meitä loppuelämän kantakoot
Nyt viimein tiedän mis sä pelastuksemme oot
Sorretut viimein kunniassa on.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut