Vihollinen olet itsellesi suurin
Peitetyt tunteet aiheuttavat vain kipua
Yöstä nouset, kun ne paljastat
Rakkauden elot valjastat
Älä enää tuntea pelkää
Vaikka se kaunein sua kerran satutti
Tunne ei ole vihollinen
Se olet sinä aidoimmillaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut