Kerran tunsin sun kosketuksen
Silloin tajusin tän elämän tarkoituksen
Olin ennen kadotettu rakkaudessa
ei nimeänikään siinä kirjassa suuressa
Olin rakkauden hylkäämä lapsi
Kun sinut tuona iltana kohtasin
Löin silloin pussiin elämän mustan kasin
Oli kadotettu nimeni löytänyt valon
Niin sinä teit sydämestäni jalon
Joka ilta ja yö
Ei enää sisältäni syö
Huuliemme kohdatessa
Keskikesän yössä hiljaisessa
Kaksi särkynyttä yhteen liitettiin
Taivaan enkeleitä kiitettiin
Huominen on yhtä juhlaa
Emme enää aikaamme tuhlaa
Lupaukset toisillemme annetaan
Yhdessä ilot ja surut kannetaan
Ei uskottu kerran tähän päivään
Mut totta on onnemme tänään
Sydämmemme viimeiset lyönnit on yhteisiä
Mut siihen asti onhan tää elämämme kreisiä
Soudetaan yhdessä läpi myrskyjen
Ollaan yhtä kanssa elämän suden
Kivut kaikki yhdessä kestetään
Suunnataan yhdessä auringonnousun itään
Aikamme tää elämässä rajallinen
Vaan kiertokulussa maailman ikuinen
Huominen tulee silloin kun halutaan
Kerran taottiin nimemme rautaan
Nimessä rakkauden on elämä ikuinen
Ei koskaan ääni sen hiljan vainen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut