Taivas tuossa kattonamme
Vierellä meidän armaamme
Alla tähtien tuikkivien voitte nukahtaa
Maanpäälliset murheet unohtaa
Jos toinen pettää
niin taivas ei koskaan
Ottaa se sut kerran matkaan
Poikasi, tyttäresi jää tänne jatkaan
Me ollaan kaikki taivaan luomia
Kuljemme pitkin elämän joen uomia
Oot aina tuntenut taivaan poika kosketuksen
Säkin elät ikuisesti yli huomisen
Taivas ei poikaansa koskaan unohtaa voi
Ikuisesti meidän kaikkien sävel tääl soi
Meistä kaikista korkeuksissa kirja kirjoitettu
Sinne kansien väliin elämämme taitettu
Ollaan hiekanmuru suuressa kaikkeudessa
Silti paikkamme kaikilla taivaan kannessa
Vaik oltais vain hetki oltu täällä käymässä
Oomme muutakin kuin kyynel silmässä
Niin monta persoonaa kuin kerran kulkijaa
Sä kaikki kokemukset kanssa toisten jaa
Taivas ei poikaansa koskaan unohtaa voi
Ikuisesti meidän kaikkien sävel tääl soi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut