Kun kerran elämässäs onnen saat
Muista, et kaikki sen ilon siemenet jaat
Elämä on monesti yhden hitin ihme
Onnessa, rakkaudessa, työssä
Voit tulisesti rakastuu yössä
Kerran saada seitsemän oikein lotossa
Mut avain on sun elämäsi motossa
Niin herkästi voit kauniin rikkoo
Olla eristyksissä monta viikkoo
Ei oo elämäs aikaa liialle pelkoo
Se vain sulta silloin hetket velkoo
Jos joku ei sua arvosta se on hänen asiansa
Älä anna sen olla sulle elämäsi ansa
Joku aina löytyy, joka sut ylentää
Silloin saat siivet, joilla lentää
Ole itsessäsi kosketus
Ettei onnen kyynel haihtus
Kellu hetki mielesi paljus
Tunne se mielesi lämmön kosteus
Siinä on sulle vastaus älä anna rakkauden kuivuu
Älä koskaan anna viimeisen pisaran tippuu
Pidä se elossa pienillä teoilla
Ettei oo tunne kuin noilla piru paroilla
Jotka luulee, et kaikki säilyy
Kerran heidän elo häilyy
Rakkaus on työtä koko ajan
Vaik väittäsit, et oot löytänyt sen taian
Joka vähään tyytyy ei saa välttämättä sitäkään
Menee luuloissaan moni usein metsään
Koskaan ei oo oikotietä onneen
Vaikka uskoisit kirjaan suureen
Harvoin saat elämän hopealautasella
On merkitys aina päivällä huomisella
Sinne kun selviit...niin kaikki muuttuu voi..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut