Viimeisen säveleni sulle soitan
jospa sen avulla sut puolelleni voitan
Näin kerran pedon silmästä silmään
Oli tieni lähellä johtaa kylmään
Toivo sinusta minut silloin pelasti
Haluisin, et oot elämäni viimeinen rasti
Kuljin erämaan salot yksin kerran
Koin iltaisin kalaisan merran
Vaan sä olisit se elämäni saalis
Kunpa korkein meidän rakkauttamme vaalis
Käsi kädes jatkettais tätä matkaa
Elo yksin tääl on turhan rankkaa
Oisi elämämme yhtä sadun taikaa
Ois meillä loppuelämä toisillemme aikaa
Viimeisen säveleni sulle soitan
tänään sen avulla sut puolelleni voitan
Olisin sulle prinssi valkealla ratsulla
Ois meillä katettu pöytä aamulla
Paikka tässä satujemme linnassa
Ois kaikki elon tiet hallinnassa
Olemme nyt tässä
yhdessä loppuelämässä
Emme koskaan käy pimeään,
kun kuljemme onnemme vihreään
Viimeisen säveleni sulle soitan
tänään sen avulla sut puolelleni voitan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut