Kuin minut olisi tehty uudestaan
rakennettu kaikukopaksi
sinun naurullesi
sävelesi
ne resonoivat
kuinka en tiennyt
minusta olevankaan
hymyni sinun hymysi varjo
kyyneleeni kyyneleidesi lomassa
ja minun onneni
se asuu
sinun onnesi luona
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yhtä luonnolisesti ja pakottoman tuntoisesti virtaavat runosi sanat ja lauseet. Tässä on runo Rakkaudesta. Kiitos.
Sivut