Tänään minä vielä
kirjoitan runoja
huomenna ehkä enää en
mutta ensi vuonna
ja tarinani
viimeisen sivun
viimeiseen pisteeseen
(tai ehkä huutomerkkiin
kysymysmerkki se tuskin on)
runoni kulkevat
kappaleitani pitkin
koska sellainen minä olen
eivät sääntökirjoja
lukuni noudata
toiset niistä sisältävät
vain valkoista tyhjyyttä
kun osa sivuista on
nurkasta nurkkaan
niin pientä tekstiä
ettei siitä saa selvää
(tuskin minä itsekään)
mutta joskus se päättyy
runoni
kuten minäkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut